Coinhab, d.o.o.
Ulica škofa Maksimilijana Držecnika 6
2000 Maribor

Tel: 00386/040200247
E-pošta: info@gmt1arhitekti.com

O nas

Danes živimo v svetu, kjer se poudarja predvsem vloga globalnega in pretok informacij. Obenem pa si posamezniki ustvarijo življenje v lokalnem okolju. Smo skupina mladih, ki nas zanima lokalna arhitektura v globalnem svetu. Navdušuje nas tudi spoj med tradicionalno in sodobno arhitekturo. Pri tem pa želimo približati arhitekturo uporabnikom in z njimi vzpostaviti konstruktiven dialog. Vpeljali bi radi nov koncept naročanja in izvajanja arhitekturnih projektov.Taja Benčina, msc. arch., univ. dipl. inž. arh. kontakt: 051341916
Odgovorni projektant, ZAPS: A-1684

Po končani gimnaziji je uspešno nadaljevala študij na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani. V času študija je pol leta študirala na TU Eindhoven, na Nizozemskem. Z odličjem je dokončala Magisterij znanosti na Fakulteti za arhitekturo v Delftu, TU Delft in zaključila študij arhitekture na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani. Poleg samega študija je aktivno sodelovala na raznih javnih natečajih s področja arhitekture in si nabira izkušnje v arhitekturnih birojih. Zanima jo predvsem stanovanjska arhitektura, ki jo želi približati uporabniku.

Gregor Černelč, univ. dipl. inž. arh. kontakt: 040149805
Arhitekt

Gregor Černelč je doštudiral študij arhitekture na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani. Izkušnje si je nabiral tudi na enoletnem študiju na University of Oxford, v Angliji. Poleg tega je več let delal v arhitekturnem biroju ter se udeleževal številnih javnih natečajev. Zanimajo ga inovativni koncepti v arhitekturi, trenutno se ukvarja z novimi načini za naročanje in izvajanje projektov.

Martin Pelcl, univ. dipl. inž. arh. kontakt: 040200247
Arhitekt in Grafični oblikovalec

Pol leta je študiral na Tehnški fakulteti za arhitekturo v Eindhovnu, Nizozemska. Študij je nato zaključil na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani, kjer se je v diplomi ukvarjal s spletno rešitvijo komunikacije med naročnikom in arhitektom. Za diplomo je prejel najprestižnejšo nagrado, Plečnikovo priznanje, kot tudi Prešernovo nagrado. Sedeloval je še na mnogih javnih natečajih in izvajal lastne projekte. Zanima ga predvsem odnos med naročnikom in uporabnikom in alternativne oblike projektiranja.

© 2010 - 2016 GMT+1 arhitekti